Hírek

  •  

  • Változás - Bayer Covestro néven folytatja tovább. A Bayer AG 2014 szeptemberében bejelentette, hogy a fókuszt az élettanitudomány ágazataira helyezik, ezért független vállalatként beveztik a műanyagipari alapanyag gyártást a tözsdére. 2015 szeptembere óta a Bayer Material Science egy független vállalat. Az szétválás lehetőséget teremt arra, hogy még gyorsabban, hatékonyabban és rugalmasan alkalmazkodhassunk a globálizálódó világunkban tapasztalható versenyhelyzetekhez. A függetlenség lehetőséget ad arra, hogy tovább építsük a pozícióinkat. A termék pórtfóliónk változatlan: Makrolon (PC), Apec (PC – HT), Bayblend (PC+ABS, PC+ASA) és Makroblend (PC+PET, PC+PBT).

 

  • Sumika disztribúció- Büszkék vagyunk rá, hogy bejelenthetjük, a Szórádi Kft. hivatalos magyar disztribútora a Sumika Polymer Compounds-nak. 

    A Sumika Európa vezető üvegszálas polipropilén kompoundáló vállalata. A termékpaletta részben vagy egészben feldolgozott anyagokat, (POPYVER), sztenderd PP GF anyagokat (Thermofil) és magas teljesítményű, üvegszállal töltött polipropiléneket tartalmaz. A legújabb fejlesztések eredményeként ezek az anyagok már olyan műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek, (szakító és rugalmassági modulus és ütésállóság)  hogy alkalmassá teszik akár üvegszállal töltött poliamid (PA GF) és polibutiléntereftalát (PBT GF) vagy hosszúszálú üvegszállal töltött polipropilén (PP LGF) kiváltására is. Kereskedelmi képviselőink örömmel nyújtanak Önöknek további információt ezen termékekkel, illetve ezek lehetséges alkalmazási területeivel kapcsolatban.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk